Προσφορά το κινητό τηλέφωνο SAMSUNG GALAXY Y S5360 GREY BLACK

















(TEL.007102) SAMSUNG GALAXY Y S5360 GREY BLACK
Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη με το GALAXY Y, ιδανικό για νέους, δυναμικούς χρήστες που μετακινούνται συχνά αλλά θέλουν να μένουν συνεχώς συνδεδεμένοι. Όλα τα πλεονεκτήματα ενός Android smartphone με απίστευτες εφαρμογές, ταχύτερη λήψη, ασύρματη σύνδεση και όλα αυτά σε ένα πιο έξυπνο και προκλητικό περιβάλλον. Η πρόσβαση σε διαδικτυακές εφαρμογές καθώς και στο Internet είναι πλέον παιχνίδι για μια νέα γενιά που βρίσκεται συνεχώς στο δρόμο. Το μοντέλο αυτό δεν ξεχωρίζει μόνο για τις λειτουργίες του αλλά και για τον σχεδιασμό του, με μια οθόνη 3 ιντσών και μεγάλο πληκτρολόγιο QWERTY σε ένα σώμα μικρών διαστάσεων.
Mία πλούσια εμπειρία πολυμέσωνΤο πιο αναβαθμισμένο λειτουργικό σύστημα Android σας χαρίζει μια απολαυστική εμπειρία χρήσης, ενώ οι υπηρεσίες Google Mobileπαρέχουν διαδικτυακές εφαρμογές που ανταποκρίνονται στις πραγματικές σας ανάγκες για διασκέδαση και ψυχαγωγία. Η λειτουργίαSocial Hub ενσωματώνει τα κείμενα, τα μηνύματα, τα email και τις ενημερώσεις των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης σε μία κοινή χρονολογική λίστα που είναι προσβάσιμη ανά πάσα στιγμή. Τέλος, οι δωρεάν (και επί πληρωμή) εφαρμογές Samsung είναι ιδιαίτερα χρήσιμες και πραγματικά ανεκτίμητες, καθώς κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη και πιο διασκεδαστική.
Mεγάλη ευκολία χρήσηςΑπολαύστε το εντυπωσιακό περιβάλλον χρήσης TouchWiz, με τα ακόμα πιο ζωντανά χρώματα του. Μπορείτε να ρυθμίσετε την αρχική σας οθόνη ακριβώς όπως επιθυμείτε, γιατί εσείς ξέρετε καλύτερα τις λειτουργίες, τις εφαρμογές και τα περιεχόμενα που σας είναι πιο χρήσιμα. Η λειτουργία Multi-touch zoom είναι ιδανική για την πλοήγηση στο διαδίκτυο καθώς μεγεθύνει τις ιστοσελίδες για να μη χάνετε καμία λεπτομέρεια. Τέλος, μπορείτε εύκολα να αναζητάτε εφαρμογές ή επαφές από την λίστα σας μέσω κειμένου ή φωνής.
Βελτιωμένη ασφάλειαΜείνετε συνδεδεμένοι με τις δυνατότητες ασύρματης και ενσύρματης σύνδεσης του GALAXY Y. Απολαύστε πιο σταθερή και ασφαλή ασύρματη σύνδεση για πρόσβαση στους διαδικτυακούς λογαριασμούς σας από όπου κι αν βρίσκεστε. Επιπλέον, η εφαρμογή Tethering σας δίνει τη δυνατότητα να συνδεθείτε στο διαδίκτυο με το tablet ή το laptop σας, μέσω του κινητού σας. Τέλος η προφορτωμένη εφαρμογήFind My Mobile σας παρέχει πλήρη πρόσβαση στις βασικές λειτουργίες, έτσι ώστε να μπορείτε να βρείτε τη συσκευή σας όταν την έχετε τοποθετήσει σε λάθος μέρος, την έχετε χάσει ή σας την έχουν κλέψει. Μπορείτε, επίσης, να κλειδώσετε όλα τα μηνύματα, να στείλετε ειδοποίηση εάν έχει αλλαχθεί η κάρτα SIM, ακόμα και να σβήσετε όλα τα δεδομένα από απόσταση, εάν αυτό χρειαστεί.
Διαστάσεις (mm):104 x 58 x 11.5 mm
Βάρος (γραμ.):97.5
Χρόνος Ομιλίας:6 ώρες
Xρόνος Αναμονής:540 ώρες
Έχρωμη Οθόνη:3.0", TFT, 240 x 320 pixel, 256K χρώματα
MMS:Ναί
Κάρτα Μνήμης:microSD (εως 32GB), Εσωτερική 180MB
Mobile Internet:HSDPA, 7.2 Mbps, EDGE, GPRS
Ασύρματη επικοινωνία:Wi-Fi 802.11 b/g/n, AGPS, Bluetooth v3.0(A2DP)
Camera:2 MP, 1600x1200 pixels
Ring Tones:MP3, Δόνηση
Java:Ναί
GPRS:Ναί
GPS:Ναί
Υποστήριξη Ραδιοφώνου:Ναί
Ενσωματωμένοι Αισθητήρες:
Λειτουργικό Σϋστημα:ANDROID V2.3 GINGERBREAD
Κεντρικός Επεξεργαστής:
Εξτρα :Quad band 900/1800Mhz, 850/1900MHz,HSDPA 900 / 2100Mhz, Android 2.3, Περιβάλλον χρήστη TouchWiz, χειριστήρια αφής, αισθητήρας εγγύτητας( για αυτόματο σβήσιμο οθόνης), ανοικτή συνομιλία, υποδοχή ήχου 3.5mm, Κλήση επαφής από φωτογραφία, Geotagging, λήψη βίντεο σε ποιότητα QVGA@15fps, SMS, MMS, Email, Push Email, IM, Stereo FM radio με RDS, Παιχνίδια, αναπαραγωγή αρχείων MP4/WMV/H.264 και MP3/WAV/eAAC+, Οργανωτής, Επεξεργασία Εικόνων και Βίντεο, Google Search, Maps, Gmail, ενσωμάτωση υπηρεσιών YouTube, Calendar, Google Talk, Picasa, Αναγνώστης εγγράφων Office, Φωνητική πληκτρολόγηση/υπενθύμιση, Προγνωστική μέθοδος εισαγωγής κειμένου(Swype), Τυπική χωρητικότητα μπαταρίας Li-Ion 1200 mAh.
2 χρόνια εγγύηση DOA 7 ημερών