BattleField Play4Free - Ακόμα ένας γνωστός τίτλος παιχνιδιού δωρεάν και νόμιμα φυσικά!!



Συντάκτης του άρθρου: Psychoz
  

Η εταιρία Electronics Arts επιστρέφει με ένα ακόμα δωρεάν online παιχνίδι! Το Battlefield Play4Free (BF). 

Το gameplay του παιχνιδιού είναι ακριβώς το ίδιο με τις άλλες δύο εκδόσεις που έχει βγάλει η εταιρία το Battlefield 2 και το Battlefield Bad Company 2.  Φυσικά παιχνίδι και το πώς παίζετε παραμένει το ίδιο με τις προηγούμενες επιτυχημένες εκδόσεις! 

Το BF προσφέρει τέσσερα ήδη στρατιωτών. Τον οπλίτη, τον γιατρό, τον μηχανικό και τον ελεύθερο σκοπευτή. Φυσικά κάθε ένας έχει και διαφορετικές ειδικότητες και extra κινήσεις όπως φαίνεται κ στο όνομα τους! Ο οπλίτης είναι κυρίως για μάχες σώμα με σώμα, ο γιατρός για την θεραπεία των στρατιωτών, ο μηχανικός για παντός τύπου επισκευές και ο ελεύθερος σκοπευτής στο να "κάθετε" και να καθαρίζει κόσμο!

Το παιχνίδι παραλαμβάνει και κάποιες επί πληρωμή υπηρεσίες χωρίς όμως να είμαστε υποχρεωμένοι να τις χρησιμοποιήσουμε (κάπως έτσι κερδίζει η εταιρία από την δωρεάν παροχή του παιχνιδιού). Για παράδειγμα οι τρόποι για να πάρεις καινούρια και πιο "δυνατά" όπλα είναι είτε να παίξεις κάποιες ώρες είτε να πληρώσεις κάποια euro και να μην ιδρώσεις. Αλλά ας μη ξεχνάμε πως είναι απλά ένα παιχνίδι και δεν χρειάζεται να πάρουν "μεροκάματο" από εμάς. 

Το μόνο που χρειαζόμαστε για να παίξουμε το παιχνίδι είναι να δημιουργήσουμε έναν κωδικό στην εταιρία να δημιουργήσουμε τον χαρακτήρα που θέλουμε και να το κατεβάσουμε. Ο λόγος που χρειάζεται κωδικό είναι διότι το παιχνίδι είναι Online (χρειάζεται Internet) και θα πρέπει κάπως να αποθηκεύουν τον χαρακτήρα (παίχτη) μας.

Σε περίπτωση που έχουμε δημιουργήσει λογαριασμό για το Need for Speed World  δεν υπάρχει λόγος να δημιουργήσουμε καινούριο. Αρκεί εκείνος ο λογαριασμός.


Παρακάτω ακολουθεί και ένα video για το παιχνίδι



Λειτουργικό σύστημα:  Windows Xp/ Vista
Κατασκευαστής: Electronic Arts
Πηγή: Electronic Arts 
κάντε κλίκ εδώ για να το κατεβάσετε