Φροντίδα Συμβουλές για την ψηφιακή σας φωτογραφική μηχανή


Φροντίδα Συμβουλές για την ψηφιακή σας φωτογραφική μηχανή

Οι περισσότερες από τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές έχουν αυτόματη εστίαση που επιτρέπει ακόμη και ένα παιδί να εντάξει την αξιοπρεπή φωτογραφία. Ο θεατής LCD βοηθά να πάρει τη σωστή σύνθεση της εικόνας. Η προεπισκόπηση των εικόνων κλικ επιτρέπει να διατηρήσουν τα καλύτερα ένα από τα πολλά και διαγραφή του υπόλοιπου αποφεύγοντας έτσι το χώρο για περισσότερα κλικ.

Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές δεν έρχονται φτηνός. Με το είδος των λειτουργιών και των επιπέδων χρησιμότητα μιας ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής ένα καλό δαπάνες πάνω από δέκα χιλιάδες. Καλή μάρκες περιλαμβάνονται Canon ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Nikon, Sony ψηφιακή φωτογραφική μηχανή κ.λπ. Μια ψηφιακή SLR (Single Lens Reflex) θα ξεκινήσει από τριάντα χιλιάδες και τρέχει σε lakhs. Digital SLR είναι hi-end φωτογραφικές μηχανές με επαγγελματικά χαρακτηριστικά και την καλή ποιότητα εικόνας. Όταν κάποιος ξοδεύει τόσο πολύ σε μια καλή ποιότητα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή την φροντίδα του είναι επίσης πολύ σημαντικό. Όλα τα μέρη της κάμερας θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα και υπάρχουν συσκευές διαθέσιμες στην αγορά για την ίδια. Οι εξοπλισμοί είναι μια φορά μέτρια επένδυση στη διατήρηση ακριβή φωτογραφική μηχανή σας σε καλή κατάσταση.

εξαρτήματα Camera, όπως το φακό, εικονοσκόπιο και στην οθόνη LCD είναι τα πιο ουσιαστικά στοιχεία μιας φωτογραφικής μηχανής. Αυτά τα μέρη θα πρέπει να καθαρίζονται τακτικά και να ληφθεί μέριμνα. Υπάρχει ένας φυσητήρας διαθέσιμη στην αγορά το οποίο βοηθά στη σκόνη από την βρωμιά στο φακό. Ποτέ δεν πρέπει να αγγίζετε το φακό, το σκόπευτρο ή την οθόνη LCD με τα δάχτυλα. Ο ανεμιστήρας βοηθά στην αφαίρεση του ρύπου και ένα φακό διάλυμα καθαρισμού βοηθά στην αφαίρεση των κολλώδη σωματίδια στο φακό ή σκόπευτρο. Το κάλυμμα του φακού κάμερες πρέπει να δοθεί στη όταν δεν χρησιμοποιείται αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για την προστασία κάμερες τα μάτια σας. Μόλις το φακό και σκόπευτρο καθαρίζονται τη φωτογραφική μηχανή εξασφαλίζει ευκρινείς εικόνες, και καλή άποψη της εικόνας.

Μπαταρίες ψηφιακής κάμερας θα πρέπει να λαμβάνονται έξω όταν δεν χρησιμοποιείται. Αν σκοπεύετε να αποθηκεύετε φωτογραφική μηχανή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα τις μπαταρίες θα πρέπει να αφαιρεθεί και για την επόμενη χρήση, θα πρέπει να επιβληθεί και στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί. Μπαταρίες απόρριψης επί ένα χρονικό διάστημα και τη χρήση τους χωρίς επαναφόρτιση ή την αποθήκευση τους ενδέχεται να παρεμποδίσει την φωτογραφική σας μηχανή και την απόδοσή του. Επίσης, η μηχανή θα πρέπει να αποθηκεύονται σε δροσερό, ξηρό μέρος. Κρατώντας ακριβά Canon ψηφιακή φωτογραφική μηχανή σας μέσα στο αυτοκίνητό σας τα καλοκαίρια θα εμποδίσουν τη φωτογραφική μηχανή και θα πρέπει να φέρει βαρύ τίμημα για απροσεξία σας. Αξεσουάρ κάμερας όπως και η δυνατότητα επέκτασης της κάρτας μνήμης θα πρέπει επίσης να ληφθεί μέριμνα off. Η κάρτα δεν θα πρέπει να αφαιρεθεί κατά τη μεταφορά εικόνων και θα πρέπει να αποθηκεύονται σωστά όταν δεν χρησιμοποιούνται. Αυτό επιτρέπει την καλή απόδοση της κάρτας αντίθετη περίπτωση, θα καταστραφεί και θα γίνει άχρηστο. Έτσι, λαμβάνοντας μέτρια φροντίδα της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής σας και των δαπανών ένα μικρό ποσό για τη φροντίδα του θα βοηθήσει στη διατήρηση και καθιστώντας την κάμερά σας βιώσιμο για χρόνια μαζί.
http://buzcomsh15.blogspot.com/