Πώς να πουλήσω τα προϊόντα μου; - Νέα πλατφόρμα ανοίγει το δρόμο στις εξαγωγές

Μία νέα διαδικτυακή πλατφόρμα που στόχο έχει να δώσει διεξόδους στους Έλληνες παραγωγούς να προωθήσουν τα προϊόντα τους δημιούργησε μία ομάδα νέων από τη Θεσσαλονίκη. Η πλατφόρμα
αυτή έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τις συναλλαγές με το εξωτερικό και να προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες στον τεράστιο αριθμό δυνητικών πελατών μέσα από το διαδίκτυο.

Στα τέλη του 2011, μέσα στην κορφύφωση της ελληνικής κρίσης, η ανάγκη εξωστρέφειας και αναζήτησης νέων αγορών για τα ελληνικά προϊόντα ήταν επιτακτική. Μια ομάδα επαγγελματιών αλλά κυρίως φίλων συζήτησε την προοπτική ανεύρεσης μια λύσης εξωστρέφειας με σημαντικά άτομα κυρίως του ελληνικού επιχειρηματικού κύκλου. Οι απόψεις ποικίλες και ενδιαφέρουσες. Το συμπέρασμα ήταν ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων παραγωγών δεν βρίσκει ζήτηση για να διαθέσει τα προϊόντα της, βρίσκεται στην αφάνεια και μεσολαβούν αρκετοί φορείς μέχρις ότου φτάσουν τα προϊόντα τους στην ευρεία κατανάλωση. Αυτό ήταν, η ιδέα μιας σύγχρονης ελληνικής πλατφόρμας εξωστρέφειας είχε ήδη ξεκινήσει!

Το TopAgroDeals.com αποτελεί την πρώτη ελληνική προσπάθεια δημιουργίας μιας ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής πλατφόρμας εμπορικής δραστηριότητας, που φέρνει σε επαφή τις ελληνικές αγροτικές παραγωγικές μονάδες, οικοτεχνίες, συνεταιρισμούς και βιοτεχνίες, με τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες ή/και καταναλωτές που αναζητούν στο internet αγροτικά και άλλα προϊόντα διατροφής, πάντα με σκοπό να αυξήσει την εξωστρέφεια των Ελλήνων παραγωγών. Η ολοκληρωμένη παρουσίαση κάθε προιόντος συνοδεύεται από συμβουλτευτικές υπηρεσίες εξαγωγών και πακέτα Logistics από τις πλέον σύγχρονες ελληνικές μεταφορικές εταιρείες.

Στο topagrodeals.com μπορείτε να βρείτε καταλόγους προιόντων αποκλειστικά Ελλήνων παραγωγών που προβάλλουν τα προιόντα τους με αναλυτικές παρουσιάσεις(μέγιστη ετήσια παραγωγή, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, φωτογραφικό υλικό, χρόνος παράδοσης, τρόποι διάθεσης και αποστολής, διαδικασίες ποιότητας). Κάθε προιόν ανήκει σε βασικές κατηγορίες τροφίμων και υποκατηγορίες ποιότητας, υφής και χαρακτηριστικών και παρέχεται η δυνατότητα μέσα από online φόρμες για τον επισκέπτη να κάνει αίτημα ενδιαφέροντος για το συγκεκριμένο προιόν και να ζητήσει περισσότερες πληροφορίες ή τελικές προσφορές.

Η αγορά προϊόντων στην πλατφόρμα είναι πολύ εύκολη, δεν είναι δεσμευτική και δεν απαιτεί καμία ηλεκτρονική συναλλαγή που να δεσμεύει τα χρήμματά σας, ενώ γίνεται σε μόλις πέντε (5) βήματα τα οποία μπορείτε να βρείτε εδώ 

http://www.topagrodeals.com/how-to-buy/