Προσφορά το smartphone HTC WILDFIRE S BLACK

 
(TEL.000996) HTC WILDFIRE S BLACK
Κάνε το HTC Wildfire S δικό σου. Κάνε αυτό που σε εκφράζει και φέρε τη συσκευή στα μέτρα σου με ήχους, πολύχρωμα θέματα και widgets - θα τα βρεις όλα διαθέσιμα απευθείας από το κινητό σου. Και όλα αυτά μπορείς να τα εμπλουτίσεις για να ταιριάζουν στο προφίλ σου και την προσωπικότητα σου.Σέρφαρε με στιλ.
Το HTC Wildfire S γεννήθηκε για να σε βάζει στο Internet. Για αυτό και το σερφάρισμα μαζί του, αποτελεί μια μοναδική εμπειρία. ’νοιξε πολλά παραθύρων ταυτόχρονα, κάνε ζουμ και δες το κείμενο να προσαρμόζεται αυτόματα στο πλάτος της οθόνης. Με την ίδια ευκολία, επέλεξε ένα κομμάτι του κείμενου και αναζήτησε πληροφορίες σχετικές με αυτό στα Google, Wikipedia και YouTube. Για να είσαι πάντοτε online όπου και αν βρίσκεσαι.
Μοιράσου τις φωτογραφίες σου
Είτε πρόκειται για μια φωτογραφία που έχεις τραβήξει με την κάμερα του HTC Wildfire S, είτε για αυτή που έχεις λάβει, είναι εύκολο να τη μοιραστείς στο Facebook ή άλλα κοινωνικά δίκτυα. Διάλεξε όποια εικόνα θέλεις από το κινητό σου, ανέβασε την και κάνε tag για να τη δουν οι φίλοι σου.
Μοιράσου εφαρμογές στο λεπτό.
Στο Android Market θα βρεις περισσότερες από 200.000 εφαρμογές, παιχνίδια και βοηθήματα που μπορείς να κατεβάσεις απευθείας στο κινητό σου και να μοιραστείς με φίλους. Για να γεμίσεις το κινητό και τη ζωή σου με όλα όσα αγαπάς. Η συσκευή συνοδεύεται από την Αγγλική έκδοση Android 2.3 Gingerbread και έχει την δυνατότητα αποστολής sms με Ελληνικούς χαρακτήρες.
HTC Sense
To HTC Sense είναι μια ολιστική εμπειρία που τοποθετεί εσένα στο επίκεντρο - κάνοντας τα πάντα να λειτουργούν εξαιρετικά απλά, όπως τα φανταζόσουν.

Διαστάσεις (mm):101.3 x 59.4 x 12.4 mm
Βάρος (γραμ.):105
Χρόνος Ομιλίας:6 ώρες
Xρόνος Αναμονής:570 ώρες
Έχρωμη Οθόνη:3.2", TFT capacitive touch, 256K, 320 x 480
MMS:Ναί
Κάρτα Μνήμης:microSD(ως 32Gb), Εσωτερική 512MB
Mobile Internet:HSDPA, 7.2 Mbps, GPRS, EDGE
Ασύρματη επικοινωνία:Wi-Fi 802.11 b/g/n, AGPS, Bluetooth 3.0 (A2DP)
Camera:5 MP, 2592 x1944 pixels, autofocus, LED flash
Ring Tones:MP3, AAC+, WAV
Java:Ναί
GPRS:Ναί
GPS:Ναί
Υποστήριξη Ραδιοφώνου:Ναί
Ενσωματωμένοι Αισθητήρες:Επιταχυνσιόμετρο, Εγγύτητας, Ψηφαική πυξίδα
Λειτουργικό Σϋστημα:ANDROID V2.3 GINGERBREAD
Κεντρικός Επεξεργαστής:600 MHz ARM 11
Εξτρα :GSM 850/900/1800/1900,HSDPA 900/2100, HSDPA 850/1900/2100, Λογισμικό Android OS v2.3 Gingerbread (upgradable to v2.3.5), οθόνη επίστρωσης Gorilla ανθεκτικής σε γδαρσίματα και γρατσουνιές,Επιταχυνσιόμετρο για αυτόματη περιστροφή οθόνης, Αισθητήρας εγγύτητας (για αυτόματο σβήσιμο οθόνης),HTC Sense 2.1 UI, Χειριστήρια αφής,Photocall,Μεγάφωνο, Υποδοχή ήχου 3.5mm,microUSB 2.0, Geo-tagging, αναγνωριση προσώπων,εγγραφή video@24fps, SMS,MMS, Email, Push Email, IM,Stereo FM radio με RDS,Παιχνίδια,Ψηφιακή Πυξίδα,Google Search,Google Χάρτες,Gmail,ενσωμάτωση με YouTube, Google Talk, Picasa,media player αρχείων Xvid/MP4/H.264,Οργανωτής, Φωνητική υπενθύμιση,Προγνωστική μέθοδος εισαγωγής κειμένου, Μπαταρία Li-Ion 1230 mAh.
2 χρόνια εγγύηση DOA 7 ημερών

δείτε την τιμή πατήστε εδώ 
Είστε κάτοχος αυτοκινήτου 1600cc και άνω και είστε πάνω από 46 χρονών; Όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα, η Chartis σας προσφέρει δυνατότητες οικονομικής ασφάλισης, γρήγορα και με αξιοπιστία.
Εμπιστευτείτε το ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου σας σε έναν παγκόσμιο και φερέγγυο οργανισμό και βγείτε κερδισμένος από μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες σε χαμηλό κόστος.
Σε περίπτωση ζημίας η Chartis θα σας αποζημιώσει μέσα σε πέντε μόλις εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή των παραστατικών, με άμεση, δίκαιη και γρήγορη εξυπηρέτηση.
Παράλληλα, η Chartis φροντίζει να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας γρήγορα, χωρίς εκταμίευση χρημάτων και χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες, μέσα από το πρόγραμμα Easy Repair που σας δίνει πρόσβαση σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων συνεργείων.
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.chartisdirect.gr και αφήστε τα στοιχεία σας για να ζητήσετε προσφορά ασφάλισης. Οι εκπρόσωποί μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας και θα σας δώσουν μια προσφορά που να ταιριάζει αποκλειστικά στις ανάγκες και τις δυνατότητές σας.