ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ Κινητό τηλέφωνο SAMSUNG OMNIA W I8350

Κατασκευαστής: SAMSUNG
Κατηγορία: ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Εγγύηση μεταχειρισμένου: 17 μήνες
Κατάσταση μεταχειρισμένου:
 • Κατάσταση προϊόντος: Το κινητό τηλέφωνο είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ελέγχθηκαν οι λειτουργίες του και δεν παρουσιάστηκε κανένα ελάττωμα.
 • Παρελκόμενα: Φορτιστή, μπαταρία, οδηγίες χρήσης και ακουστικά.
 • Παρατηρήσεις: Ελαφρώς ταλαιπωρημένη συσκευασία.
 • ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ 

 • Με το OMNIA W θα ζήσετε την πιο ζωντανή εμπειρία κινητού τηλεφώνου. Εξαιρετικά εκλεπτυσμένη και κομψή σχεδίαση με μεγάλη οθόνη Super AMOLED 3,7 ιντσών και επεξεργαστή 1,4 GHz κατεβάζετε εύκολα και γρήγορα τις μοναδικές εφαρμογές Samsung, ειδικά σχεδιασμένες για την πλατφόρμα Windows Phone 7.5. Τα δυναμικά δεδομένα προβάλλονται σε πραγματικό χρόνο σε ένα πρωτοποριακό θεματικό περιβάλλον χρήσης με αναβαθμισμένους κεντρικούς κόμβους, ενσωματωμένες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης και βελτιωμένη πρόσβαση στο διαδίκτυο και τα πολυμέσα. Χάρη στο προσαρμόσιμο περιβάλλον χρήσης και τις μικρές του διαστάσεις, το smartphone αυτό συνδυάζει απόλυτα υψηλή απόδοση και εξαιρετική εμφάνιση.
  Η επανάσταση σε μία πρωτοποριακή και μοναδική αρχική οθόνη με μορφή "ενοτήτων". Με το λειτουργικό Windows Mango 7.5, απλά επιλέξτε την ενότητα που σας αρέσει και απολαύστε άμεσα και σε πραγματικό χρόνο δεδομένα και εφαρμογές από την αρχική σας οθόνη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έξι διαφορετικές υπηρεσίες δικτύωσης (People, Marketplace, Picture, Music & Video, Game, Office) για να επεκτείνετε τις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, να εμπλουτίσετε την ψυχαγωγία σας και να ενισχύσετε την παραγωγικότητα σας. Αυξήστε την χωρητικότητα αποθήκευσης της συσκευής σας χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Windows Live SkyDrive για να ανεβάσετε αρχεία και να τα επεξεργαστείτε μέσα στο διαδίκτυο. Εξοικονομήστε λοιπόν χώρο και αποθηκεύστε μέχρι και 25 GB χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση.
  Επιπλέον, διάφορα δυναμικά εργαλεία και εφαρμογές σας παρέχουν άμεση πρόσβαση σε κάθε επίπεδο της πολυάσχολης κοινωνικής σας ζωής απλά μέσα από μία συσκευή. Οι Ομάδες συγκεντρώνουν τις πιο σημαντικές επαφές σας σε μία εξατομικευμένη ενότητα ώστε να ελέγχετε για ενημερώσεις και να αποστέλλετε μηνύματα και email σε μία ολόκληρη ομάδα. Τα Νήματα σας δίνουν τη δυνατότητα να μεταβαίνετε από ένα κείμενο σε μία συνομιλία στο Facebook ή στο Windows Live Messenger για να επικοινωνείτε άμεσα και χωρίς διακοπές. To Ενιαίο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ομαδοποιεί όλους τους λογαριασμούς email σας, ώστε να ελέγχετε τα εισερχόμενα email από ένα μόνο σημείο. Επιπλέον, η εμπειρία σας στο διαδίκτυο βελτιώνεται όσο ποτέ άλλοτε χάρη στο προηγμένο πρόγραμμα περιήγησης διαδικτύου, τις χρήσιμες υπηρεσίες βάσει θέσης και τις αναβαθμισμένες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
  Το κομψό αυτό smartphone με τη μεγάλη οθόνη Super AMOLED 3,7 ιντσών σας προσφέρει απόλυτη αξιοπιστία σε κάθε στιγμή της πολυάσχολης καθημερινότητας σας. Με πάχος που δεν ξεπερνά ένα στυλό, το OMNIA W έχει να επιδείξει εξαιρετικά μικρές διαστάσεις χωρίς να υστερεί σε απόδοση. Εξοπλισμένο με επεξεργαστή 1,4 GHz για μεγαλύτερη ταχύτητα στην εκτέλεση των εφαρμογών, την εμφάνιση περιεχομένων και την κοινωνική δικτύωση με μικρή κατανάλωση ενέργειας, το κομψό αυτό smartphone σας προσφέρει μία μοναδική εμπειρία λειτουργικότητας και θέασης.
  Τελος,ένας πλούσιος κόσμος από διασκεδαστικές και δημιουργικές εφαρμογές μετατρέπει το κινητό σας στην απόλυτη συσκευή πολυμέσων. Χάρη στις βελτιωμένες βιντεοκλήσεις, την ενημέρωση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο και τις τελευταίες ειδήσεις, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο των περιεχομένων σας. Οι εργασίες πολυμέσων, όπως η ανταλλαγή δεδομένων, τα εφέ βιντεοκάμερας, η φόρτωση φωτογραφιών, καθώς και το αυτοματοποιημένο προσωπικό ημερολόγιο πολυμέσων, πραγματοποιούνται πιο εύκολα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Χάρη στη λήψη εφαρμογών όπως το λεξικό Collins, το smartphone αυτό αποτελεί ένα αναπόσπαστο εργαλείο της καθημερινότητας σας.


  Vrisko.gr - τοπική προβολή για Μ.Μ. επιχειρήσεις & επαγγελματίες Κάντε κλικ εδώ