Προσφορά PC games WORLD OF WARCRAFT: MISTS OF PANDARIA
















(PCG.02445) WORLD OF WARCRAFT: MISTS OF PANDARIA
O Garrosh Hellscream γύρισε προς τον παρατεταγμένο στρατό του. Μέλη από κάθε faction της Horde στέκονταν εκεί, όλοι έτοιμοι για την επικείμενη επίθεση τους στην πόλη της Alliance. Σύντομα το Theramore θα ήταν μία ανάμνηση, το κάστρο του ερείπια και το λιμάνι του αποκαϊδια. Τί κι αν οι Alliance battle mages, και η ίδια η Jaina Proudmoore θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα, οι warlocks και οι μάγοι της Horde ήταν παραπάνω απο αρκετοί για να αλλάξουν την ροή της μάχης. Με σαρδόνιο χαμόγελο έδωσε την εντολή, και η εισβολή ξεκίνησε!

Το expansion της χρονιάς είναι εδώ! Φέρνοντας την μάχη Alliance Vs Horde σε νέο επίπεδο, και καθώς τυχαία ανακαλύπτουν την νέα ήπειρο της Pandaria, οι δύο πλευρές θα πολεμήσουν για τους πόρους των νέων περιοχών πιο σφοδρά απο ποτέ! Με νέο talent system, βελτιώσεις στα γραφικά, δύο νέα battlegrounds, scenarios, challenge modes, pet battles και πολλά ακόμα νέα χαρακτηριστικά, το νέο expansion του World of Warcraft είναι αναμφισβήτητα ένα παιχνίδι που θα μας κρατήσει καθηλωμένους ατελείωτες ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή!
Όλες αυτές οι διαμάχες πρόκειται να ξυπνήσουν τις μοχθηρές δυνάμεις “Sha”, οι οποίες θα ρίξουν στο χάος και την καταστροφή όλα τα πλάσματα της νέας αυτής ηπείρου.




  • To Mists of Pandaria περιλαμβάνει μια νέα φυλή, τους Pandaren, οι οποίοι μοιάζουν με ανθρωπόμορφα Πάντα. Οι παίκτες που θα διαλέξουν αυτούς τους νέους πολεμιστές, θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν hunters, mages, priests, rogues, shaman, warriors, monks και θα ξεκινούν από το Wandering Isle.
  • Αύξηση του Level Cap στο 90. Αποκτήστε νέες ικανότητες, αναπτύξτε καινούργια talents, και προοδεύστε μέσω του «path system», ένας ολοκαίνουργιος τρόπος για να βελτιώσετε τους χαρακτήρες σας.
  • Απολαύστε πλουσιότερο περιεχόμενο με τα high-level raids απ’ότι με τα προηγούμενα expansions – τώρα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε αυξημένο επίπεδο δυσκολίας σε όλα τα Encounters.
  • Οι καλοκάγαθοι Pandaren πρόκειται να μάθουν και στις δυο συντεχνίες τα μυστικά των πολεμικών τεχνών, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται στο παιχνίδι μια ολοκαίνουρια class, ο monk.
    O monk είναι ειδικός στις πολεμικές τέχνες και υπερέχει στη μάχη σώμα με σώμα. Επίσης, μπορεί να πάρει το ρόλο ενός tank (Brewmaster), ενός damage - dealer (Windwalker) ή ενός healer (Mistwaaver) ανάλογα με την εξειδίκευση που θα διαλέξει ο παίκτης. Όπως ολες οι classes του παιχνιδιού - με την εξαίρεση του death knight - ο monk ξεκινάει από το level 1. Τέλος, χρησιμοποιεί ενέργεια για να κατατροπώσει τους αντιπάλους του, την οποία μαζεύει μέσω από συνδυασμό γροθιών, λακτισμάτων και άλλων βασικών κινήσεων.
  • Challenge Mode Dungeons: Χρονόμετρο για τη διάρκεια των Dungeons, με σύστημα μεταλλίων για επιβράβευση.
  • Pet Battle System: όπως αναφέρει και ο τίτλος θα δούμε και μάχες μεταξύ των αγαπημένων μας pet.
  • δείτε την τιμή πατήστε εδώ