smartphone Nokia Oro Συνδυάζοντας επίστρωση χρυσού 18 καρατίων




(TEL.007311) NOKIA ORO LIGHT
Προκαλέστε αίσθηση με το περιορισμένης έκδοσης smartphone Nokia Oro. Συνδυάζοντας επίστρωση χρυσού 18 καρατίων, άριστης ποιότητας χειροποίητο δέρμα και ένα εκπληκτικό πλήκτρο αρχικής οθόνης από κρύσταλλο ζαφειριού, αυτό το τηλέφωνο με αποκλειστική οθόνη αφής είναι η επιτομή του στυλ και της κομψότητας. Επίσης, διαθέτει μια οθόνη AMOLED από γυαλί για προβολή βίντεο HD και πλήρεις ιστοσελίδες.Προσθέστε λίγο περισσότερη πολυτέλεια
Απολαύστε υψηλή ποιότητα ήχου με αυτό το μοναδικό, βραβευμένο ασύρματο ακουστικό. Εξαιρετικά κομψό και μικρό, το Bluetooth ακουστικό Nokia J είναι κατασκευασμένο από κορυφαία υλικά με επίστρωση χρυσού 18 καρατίων και ματ ανοξείδωτο χάλυβα. Επίσης, η σχεδίαση του ακουστικού, η αυτόματη ρύθμιση του ήχου και η λειτουργία ακύρωσης θορύβου εξασφαλίζουν ήχο ανώτερης ποιότητας σε όλα τα περιβάλλοντα.
Οι καλύτερες εφαρμογές από το Ovistore
Πολλές από τις καλύτερες εφαρμογές είναι προεγκατεστημένες στο Nokia Oro, όπως μια εφαρμογή για το Facebook και το Twitter, καθώς και εφαρμογές για επαγγελματίες, χάρτες και ακόμα περισσότερα. Όμως, αυτό είναι μόνο η αρχή. Στο Κατάστημα υπάρχουν εφαρμογές για όλα, από τα ταξίδια μέχρι τις τελευταίες ειδήσεις για την υγεία και την ομορφιά και καθημερινά προσθέτονται ακόμα περισσότερα. Εφαρμογές που κάνουν τη ζωή λίγο καλύτερη και πιο εύκολη και εφαρμογές οι οποίες σας κρατούν πάντα ενημερωμένους.
Απαθανατίστε τη ζωή σε HD
Με το Nokia Oro μπορείτε να εκμεταλλεύεστε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται για φωτογραφία, αφού χάρη στο μεγάλο αισθητήρα των 8 MP έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα κάθε φορά. Αλλάξτε σε HD βίντεο για να πραγματοποιήσετε λήψη των ταινιών σας με εκπληκτική υψηλή ευκρίνεια και απολαύστε τις ξανά στη φωτεινή οθόνη AMOLED. Και από την έκθεση είναι πραγματικά εύκολο να τις μοιραστείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να τις αποστείλετε απευθείας στο Facebook και στο Twitter.
Σχεδιασμένο για να κρατάτε επαφή
Τα πάντα είναι έτοιμα από τη στιγμή της αγοράς με τις πλήρως ενσωματωμένες λειτουργίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κοινωνικών δικτύων. Για εσάς αυτό σημαίνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πραγματικό χρόνο από την εργασία σας και προσωπικοί λογαριασμοί απευθείας από την αρχική οθόνη σας. Επίσης, έχετε ζωντανές τροφοδοσίες από το Facebook και το Twitter 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, για να είστε συνεχώς ενημερωμένοι. Απλώς επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει.
Μοιραστείτε αμέσως την κατάστασή σας, τις φωτογραφίες σας και τη θέση σας
Το Nokia Oro σάς βοηθάει να μοιράζεστε τη ζωή, καθώς εκτυλίσσεται. Με την προεγκατεστημένη εφαρμογή, είναι εύκολο να μοιράζεστε ειδήσεις και να ενημερώνετε την κατάστασή σας και τη θέση σας σε ένα ή περισσότερα κοινωνικά δίκτυα. Ή, καταχωρήστε την τοποθεσία σας στην εφαρμογή Χάρτες Nokia, για να γνωρίζουν τα άτομα πού βρίσκεστε και για να συναντηθείτε με φίλους που βρίσκονται κοντά. Και όποτε έχετε μια σπουδαία φωτογραφία ή βίντεο για να μοιραστείτε, απλώς αποστείλετέ τα στο Facebook και στο Twitter.

Διαστάσεις (mm):117.3 x 57.5 x 12.2 mm
Βάρος (γραμ.):132
Χρόνος Ομιλίας:5.18 ώρες
Xρόνος Αναμονής:656 ώρες
Έχρωμη Οθόνη:3.5", AMOLED capacitive,16εκ χρωματα
MMS:Ναί
Κάρτα Μνήμης:microSD (ως 32GB), Εσωτερική 8GB
Mobile Internet:HSDPA, 10.2 Mbps, GPRS, EDGE
Ασύρματη επικοινωνία:Wi-Fi 802.11 b/g/n, AGPS,Bluetooth v3.0(A2DP),AGP
Camera:8 MP, 3264x2448 pixel,fixed focus,dual-LED flash
Ring Tones:Δόνηση, Mp3, Wav
Java:Ναί
GPRS:Ναί
GPS:Ναί
Υποστήριξη Ραδιοφώνου:Ναί
Ενσωματωμένοι Αισθητήρες:
Λειτουργικό Σϋστημα:SYMBIAN S40
Κεντρικός Επεξεργαστής:
Εξτρα :GSM 850/900/1800/1900, HSDPA 850/900/1700/1900/2100,Symbian Anna OS, 680 MHz ARM 11 επεξεργαστής, Broadcom BCM2727 GPU, οθόνη με επίστρωση γυαλιού Gorilla ανθεκτική στις γρατσουνιές και τα χτυπήματα, Επιταχυνσιόμετρο για αυτόματη περιστροφή οθόνης, αισθητήρας εγγύτητας για αυτόματο σβήσιμο οθόνης, ανοικτή συνομιλία,υποδοχή ήχου 3.5mm, microUSB v2.0 (με υποστήριξη USB On-the-go), φωτογραφία με Geo-tagging και αναγνώριση προσώπου, δυνατότητα λήψης βίντεο ποιότητας 720p@25fps με σταθεροποίηση, SMS, MMS, Email, Push Email, IM, WAP 2.0/xHTML, HTML, Stereo FM radio με RDS,Ovi Maps 3.0, Πλαίσιο επικαλυμμένο με χρυσό 18Κ, διακόσμηση με ζαφείρι και δέρμα, WebTV,T Μείωση εξωτερικού θορύβου με τη χρήση αποκλειστικού μικροφώνου, Ψηφιακή πυξίδα, TV-out, αναπαραγωγή αρχείων βίντεο DivX/XviD/MP4/H.264/H.263/RV, αναπαραγωγή αρχείων ήχου MP3/WMA/WAV/RA/eAAC+, Αναγνώστης εγγράφων (Word, Excel, PowerPoint, PDF),Adobe Reader, Οργανωτής,PhotoEditor, Flash Lite 4.0, Φωνητική πληκτρολόγηση/υπενθύμιση, Προγνωστική μέθοδος εισαγωγής κειμένου, Standard μπαταρία, Li-Ion 1200 mAh (BL-5K).
2 χρόνια εγγύηση. DOA 7 ημερών
Δείτε την τιμή πατήστε εδώ