APPLE MACBOOK PRO MD101 13.3'' CORE I5 2.5GHZ 4GB 500GB

Το νέο MacBook Pro 13 ιντσών διαθέτει διπύρηνους επεξεργαστές τελευταίας γενιάς Intel Core i5 και i7 έως 2,9 GHz με Turbo Boost έως 3,6 GHz. Με τις νέες ενσωματωμένες κάρτες γραφικών Intel HD Graphics 4000 εξασφαλίζεται έως και 60% περισσότερη απόδοση. Αυτή η επιπρόσθετη ισχύς σας παρέχει ακόμα πιο ομαλή εμπειρία χρήσης, ενώ παράλληλα εξακολουθεί να είναι ακόμα αποδοτικό ώστε να έχετε μεγάλη διάρκεια μπαταρίας όταν βρίσκεστε εν κινήσει.
Φανταστείτε να έχετε πρόσβαση σε ασυμπίεστο HD video από το MacBook Pro σας σε ταχύτητες που σας επιτρέπουν να επεξεργάζεστε μια ολόκληρη ταινία HD. Η τεχνολογία Thunderbolt σας επιτρέπει να συνδέετε υψηλής απόδοσης περιφερειακά που κάνουν κάτι τέτοιο εφικτό. Εξαιρετικά γρήγορη και εξαιρετικά ευέλικτη η τεχνολογία Thunderbolt παρέχει έως και 12 φορές γρηγορότερη απόδοση απ' ότι το FireWire 800 και έχει πρωτοφανείς δυνατότητες επέκτασης.
Ένα ακόμα νέο χαρακτηριστικό είναι η νέα FaceTime HD κάμερα που σημαίνει εικόνα τόσο καθαρή που θα σας κάνει να νιώθετε ότι βρίσκεστε μέσα στο ίδιο δωμάτιο όταν συνομιλείτε με φίλους σας. Μπορείτε να κάνετε ακόμα και βιντεοκλήσεις σε 720p HD από το MacBook Pro σας σε οποιοδήποτε Mac με FaceTime HD κάμερα καθώς και σε iPad, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch και άλλους υπολογιστές Mac με επεξεργαστή Intel.
Η μπαταρία των νέων MacBook Pro εξακολουθεί να παρέχει μεγάλη διάρκεια ζωής, ενώ οι επεξεργαστές και τα γραφικά είναι ακόμα πιο ισχυρά. Σε αυτό βοηθά η αρχιτεκτονική του επεξεργαστή που το καθιστά αποδοτικότερο από άποψη ενέργειας μαζί με την λειτουργία αυτόματης εναλλαγής καρτών γραφικών στα μοντέλα των 15 ιντσών.
Το MacBook Pro εντοπίζει αυτόματα τυχόν διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα και σας επιτρέπει να συνδεθείτε με ένα κλικ χρησιμοποιώντας την ασύρματη τεχνολογία 802.11n. Τεχνολογία που προσφέρει την καλύτερη δυνατή απόδοση στη μεγαλύτερη απόσταση. Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένη ασύρματη τεχνολογία Bluetooth, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε όλα τα αγαπημένα σας αξεσουάρ ασύρματα, εύκολα, κατευθείαν από το κουτί.
Με τη θύρα Thunderbolt, μπορείτε να συνδέσετε σε σειρά μέχρι και έξι συσκευές, συμπεριλαμβανομένης της οθόνης Αpple Thunderbolt Display καθώς και Mini DisplayPort περιφερειακά. Έτσι θα δημιουργήσετε ένα πλήρες σταθμό εργασίας. Επιπλέον με την υποστήριξη ήχου και βίντεο οκτώ καναλιών, μπορείτε εύκολα να συνδέσετε HDMI συμβατές συσκευές, όπως την τηλεόραση και το στερεοφωνικό σας. Το μόνο που απαιτείται είναι η χρήση ενός ανταπτορα HDMI (πωλείται ξεχωριστά). Επιπλέον οι ανταπτορες VGA, DVI και DisplayPort υποστηρίζονται πλήρως.
Το MacBook Pro διαθέτει επίσης δύο θύρες USB 3, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε τις νέες σας συσκευές USB 3 και να επωφεληθείτε από την ταχύτητα της τεχνολογίας αυτής, η οποία είναι έως και 10 φορές πιο γρήγορη από αυτή του USB 2. Επιπλέον, οι USB 2 συσκευές σας μπορούν να συνδεθούν απευθείας στις θύρες USB 3. Αν έχετε συσκευές που χρησιμοποιούν θύρα FireWire 800, υπάρχει και μια θύρα για αυτές. Επιπλέον στο MacBook Pro υπάρχει και μια υποδοχή κάρτας SDXC που υποστηρίζει κάρτες μέχρι και 64GB. H επιλογή αυτή, σας βοηθάει να μεταφέρετε τις φωτογραφίες σας επιτόπου από και προς το MacBook Pro σας, είτε για επεξεργασία είτε για να τις μοιραστείτε άμεσα.
Χρησιμοποιήστε το 8x SuperDrive στο MacBook Pro για να "κάψετε" τα DVD σας σε χρόνο μηδέν. Δεδομένου ότι το SuperDrive έχει την δυνατότητα να γράφει σε δίσκους διπλής επίστρωσης (DVD με σχεδόν 9GB χώρο), προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για τα δεδομένα σας.
  • Επεξεργαστής: 2.5 GHz Intel Core i5 3MB L3 cache.
  • Οθόνη: 13.3'' LED-backlit glossy widescreen display, με ανάλυση 1280 x 800 pixel.
  • Μνήμη: 4GB DDR3 RAM 1600 MHz, επεκτάσιμη μέχρι τα 8GB.
  • Σκληρός Δίσκος: 500 GB Serial ATA (5400rpm).
  • Οπτικός Δίσκος: SuperDrive DVD±R DL/DVD±R/CD-RW με δυνατότητες: Εγγραφής: 8x DVD-R, DVD+R, 4x DVD-R DL (double layer), DVD+R DL (double layer), DVD-RW, DVD+RW, 24x CD-R, 10x CD-RW, Ανάγνωσης: 8x DVD-R, DVD+R, DVD-ROM, 6x DVD-ROM (double layer DVD-9), DVD-R DL (double layer), DVD+R DL (double layer), DVD-RW, DVD+RW 24x CD.
  • Floppy Disk: Δεν διατίθεται.
  • Κάρτα γραφικών: Intel HD 4000.
  • Κάρτα δικτύου: 10/100/1000 (Gigabit) BASE-T Ethernet.
  • Ασύρματη επικοινωνία: Wi-Fi (IEEE 802.11n), Bluetooth 4.0 wireless technology.
  • Θύρες επικοινωνίας: 2 x USB 3.0, 1 x FireWire 800Mbps, 1 x Thunderbolt port (up to 10 Gbps), SDXC slot, MagSafe power port, Kensington lock slot, 1 x Ethernet (RJ-45), 1 x Headphone port, 1 x DC-in jack για AC adapter.
  • Κάμερα: Ενσωματωμένη 720p FaceTime HD camera.
  • Ηχεία: Στερεοφωνικά ηχεία με subwoofer.
  • Μικρόφωνο: Ενσωματωμένο πολυκατευθυντικό μικρόφωνο.
  • Ασφάλεια: MagSafe connector για την σύνδεση με power adapter (η σύνδεση είναι μαγνητική και προστατεύει το laptop από τυχόν πτώση του με την αποσύνδεση του καλωδίου σε περίπτωση που αυτό τραβηχτεί).
  • Πληκτρολόγιο: Πληκτρολόγιo πoυ φωτίζεται από κάτω προς τα πάνω και έχει αισθητήρα εξωτερικoύ φωτισμoύ, TrackPad με δυνατότητες inertial scrolling, pinch, rotate, swipe, three-finger swipe, four-finger swipe, tap, double-tap και drag.
  • Μπαταρία: Μπαταρία πολυμερών λιθίου ισχύος 63.5-watt/ώρα και διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 7 ώρες (τιμή που ανακοινώνει ο κατασκευαστής και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με την χρήση).
  • Χρώμα: Αλουμίνιο.
  • Συνοδευτικό Λογισμικό: Mac OS X Lion (περιλαμβάνει Mail, Address Book, iCal, the Mac App Store, iTunes, Safari, Time Machine, FaceTime, Photo Booth, Mission Control, Launchpad, AirDrop, Resume, Auto Save, Versions, Quick Look, Spotlight, QuickTime, κ.α.), iLife '11 (περιλαμβάνει iPhoto, iMovie, and GarageBand).
  • Διαστάσεις: 2.41 x 32.5 x 22.7 cm (Υ x Μ x Π).
  • Βάρος: 2.06 kg.
  • Εγγύηση: 1 έτος.