ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ LG OPTIMUS G-PRO E986 BLACK GR

Οθόνη 5.5'' Full HD IPS.
Το Optimus G Pro 5.5'' με Full HD IPS Display, αναλογία 16:9 σαν του σινεμά και 400 ppi ανάλυση, προσφέρει πραγματικά ανώτερα γραφικά, ακριβή χρώματα, ''έξυπνο'' κείμενο και φανταστικές εικόνες, προσδίδοντας έτσι μια εξωπραγματική εμπειρία χωρίς να υπερχρωματισμό ή πόνο στα μάτια.
13 MP Full HD Camera και 2.1 MP FULL HD Εμπρόσθια Camera.
Απαθανάτισε απίστευτες, γεμάτες ζωή φωτογραφίες, με την 13 MP, Full HD, πίσω κάμερα του Optimus G Pro. Τόσο λεπτομερείς και ζωντανές εικόνες, που δεν επηρεάζονται καν από το zoom. Επιπρόσθετα, η μπροστινή 2.1 Full HD κάμερα, είναι τέλεια για video chats ή προσωπικές φωτογραφίες με επιλογές που δημιουργούν φανταστικές αναμνήσεις και εγγυώνται μια άψογη λήψη, ανεξάρτητα με το πού κοιτάς.
Qualcomm Snapdragon Processor με 1.7Ghz Quad-Core CPU.
Ζήσε την εμπειρία όλων όσων έχει να σου προσφέρει το Optimus G Pro με τη δύναμη του τετραπύρηνου Qualcomm Snapdragon επεξεργαστή με ισχύ 1.7GHZ, που χαρίζει εξαιρετική επίδοση σε εφαρμογές και παιχνίδια, γρήγορο σερφάρισμα και αδιάκοπη σύνδεση χωρίς να θυσιάζει μπαταρία. Οι τέσσερεις πυρήνες προσφέρουν καταπληκτικές επιδόσεις και τρέχουν ταυτόχρονα πολλές εφαρμογές, δίνοντας έτσι την ευκαιρία για cross tasking.
VR Panorama.
Δες τη ''μεγάλη'' εικόνα, οριζόντια ή κάθετα με το Optimus G Pro. H VR πανοραμική λειτουργία, απαθανατίζει όλα τα περιβάλλοντα και δημιουργεί εικόνες 360 μοιρών, ενώνοντας ξεχωριστές φωτογραφίες σε μια εικονική Full HD πραγματικότητα. Το VR Panorama, κάνει όλη τη δουλειά. Απλά, μπες στην εφαρμογή, διάλεξε ένα σημείο για αρχή και στόχευσε το Optimus G Pro γύρω-γύρω, σε όλο τον χώρο, ταιριάζοντας την εικόνα με τα τετράγωνα που βρίσκονται στην οθόνη. Η εφαρμογή θα ''κολλήσει'' τις ξεχωριστές εικόνες σε μια μοναδική φωτογραφία.
Dual Recording & Dual Camera.
Γίνε μέρος της φωτογραφίας, ενώ απαθανατίζεις τις πιο απίστευτες στιγμές της ζωής σου, με την τεχνολογία ''εικόνα μέσα στην εικόνα'', του Dual Recording και Dual Camera. Ενεργοποιώντας και την μπροστά και την πίσω κάμερα, μπορείς να ''τραβήξεις'' και τον εαυτό σου αλλά και αυτό που κοιτάζεις, ταυτόχρονα.
Smart Video.
Μην χάσεις ούτε λεπτό. Όταν παρακολουθείς ένα video στο Optimus G Pro, αυτό σε... Παρακολουθεί. Καταλαβαίνει που βρίσκονται τα μάτια σου κι έτσι, όταν αυτά απομακρύνονται από την οθόνη, σταματά την αναπαραγωγή. Ξανακοίταξες; Ξανά ξεκίνησε από εκεί που το άφησες.
QRemote.
Η ενσωματωμένη τεχνολογία Infrared θα μετατρέψει το κινητό σου τηλέφωνο σε remote, που χειρίζεται πολλές συσκευές όπως την τηλεόραση, το στερεοφωνικό, το DVD ή το Blue Ray, τον προτζέκτορα ή και το air-condition. Και με τη νέα, εξελιγμένη έκδοση, μπορείς να χρησιμοποιείς το πληκτρολόγιο για να ελέγχεις τον κέρσορα στην οθόνη της τηλεόρασής σου.
QSlide.
Το Qslide περνάει το multitasking σε νέα διάσταση. Πόσα μπορείς να κάνεις ταυτόχρονα; ''Παίξε'' με τα μεγέθη των εφαρμογών ή και με τη φωτεινότητά τους στην οθόνη σου. Ακόμη, για γρήγορη πρόσβαση στις εφαρμογές που χρησιμοποιείς συχνότερα, διάλεξε widgets από το notification bar.
Smart Share.
Η λειτουργία SmartShare είναι ό,τι πιο χρήσιμο όταν θέλεις να ζήσεις μια στιγμή μέσω της συσκευής που έχεις επιλέξει. Επιτρέπει σε πολλά αρχεία, όπως φωτογραφίες, αρχεία ήχου ή βίντεο, να μοιραστούν ή να αναπαραχθούν ασύρματα, σε άλλες συσκευές που έχουν την τεχνολογία DLNA.

Διαστάσεις (mm):150.2 x 76.1 x 9.4
Βάρος (γραμ.):172
Χρόνος Ομιλίας:21 ώρες
Xρόνος Αναμονής:550 ώρες
Οθόνη:5.5'', True Full HD IPS Plus LCD, 1080x1920
Κάρτα Μνήμης:microSD εως 64GB, Εσωτερική: 16GB (διαθέσιμη 9GB)
Mobile Internet:GPRS, EDGE, HSDPA, HSUPA, LTE
Ασύρματη επικοινωνία:Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth v4.0 με A2DP
Camera:13 megapixels
Java:Ναί
GPRS:Ναί
GPS:Ναί
Υποστήριξη Ραδιοφώνου:Ναί
Ενσωματωμένοι Αισθητήρες:Εγγύτητας, Επιταχυνσιόμετρο, Γυροσκοπικός, Ψηφιακή πυξίδα
Λειτουργικό Σϋστημα:ANDROID V4.1 JELLY BEAN
Κεντρικός Επεξεργαστής:Snapdragon 600 Processor με 1.7Ghz Quad-Core
Εξτρα :Ελληνικό και Αγγλικό Μενού,Micro-SIM, Υποστήριξη A-GPS, S-GPS και GLONASS, Camera (Οπίσθια: 13MP/autofocus/LED flash/1080p@30fps/panorama/Dual-video rec/HDR. Εμπρόσθια: 2.1MP/1080p@30fps), Υποδοχή 3.5mm jack, Υποδοχή microUSB v2.0, NFC, Mπαταρία Li-Polymer 3140mAh.

2 χρόνια εγγύηση