SONY ERICSSON MH1BL LIVESOUND HI-FI HEADSET BLACK/LIME

Βυθιστείτε σε μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία με τα νέα Smart MH1 ενσύρματα ακουστικά από την Sony Ericsson με πλούσια μπάσσα και καθαρά πρίμα όπως ακριβώς θα έπρεπε να ακούτε τη μουσική από ένα στερεοφωνικό!!
Ξεχάστε τα "μπερδέματα" των καλωδίων που ξέρατε, το επίπεδο καλώδιο των ακουστικών σας επιτρέπει όσο γρήγορα μπορέιτε να τα φορέσετε , άλλο τόσο γρήγορα μπορείτε και να τα βγάλετε χωρίς να μπλέκονται!
Τα "Livesound" ακουστικά όμως, κρύβουν περισσότερα από όσα δείχνουν!! Το φαινομενικά απλό πλήκτρο απάντησης/τερματισμού κλήσεων, "κρύβει" μια προχωρημένη λειτουργία: Θέλετε να θυμηθείτε κάτι την ώρα που είστε στο δρόμο? Απλά πατάτε παρατεταμένα το πλήκτρο σας και μπορείτε να καταγράψετε μιαηχητική υπενθύμιση!! Θέλετε πάλι να μάθετε τον τίτλο ενός τραγουδιού που ακούτε?? Με το πάτημα ενός πλήκτρου και την βοήθεια της λειτουργίας TrackID, τίποτα δε θα μείνει κρυφό!! Ακόμα περισσότερο όμως, με το "έξυπνο πλήκτρο" μπορείτε να ελέγξετε μέχρι και εφαρμογές από τη συσκευή σας!!Τέλος, με την κλασσική υποδοχη των 3.5mm μπορείτε να τα κουμπώσετε εκτός από το τηλέφωνο και σε όποια άλλη συσκευή διαθέτει αντίστοιχη υποδοχή ενώ με τον συμπαγή μεταλλικό σχεδιασμό και τους οδηγούς από μαγνήτες νεοδυμίου των 6mm, ξεχάστε ότι ξέρατε για τα ακουστικά και ελάτε σε μια νέα και ζωντανότερη εποχή ήχου!!


  • Τύπος βύσματος: 3.5mm.
  • Μήκος καλωδίου: 1.5m.
  • Βάρος ακουστικών: 15gr.
  • Συμβατότητα συσκευών: Συμβατό μόνο με τις συσκευές Xperia Sony Ericsson (όχι τις SONY).
  • Επιπλέον χαρακτηριστικά: Πλήκτρο απάντησης/τερματισμού κλήσεων, ενσωματωμένο μικρόφωνο, Αναπαραγωγή -παύση, Αύξηση /μείωση έντασης φωνής, Επόμενο κομμάτι, Προηγούμενο κομμάτι
  • Εγγύηση: 1 χρόνος.ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ