ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ MLS IQTALK CRYSTAL BLACK

H MLS επανέρχεται δυναμικά με το MLS iQTalk Crystal για να γοητεύσει!. Εξελιγμένο από άποψη αισθητικής και χρηστικότητας, το MLS iQTalk Crystal εντυπωσιάζει με τον σχεδιασμό του και το γοητευτικό του μέγεθος που το κάνει πιο εύχρηστο και κομψό από ποτέ. Σε μαύρο χρώμα, αποπνέει στυλ και γοητεία. Εξελιγμένο και από άποψη τεχνολογίας, καθώς το iQTalk Crystal εισάγει μια νέα εποχή στην κινητή τηλεφωνία: Talk&SMS. Με το Talk&SMS, το iQTalk (crystal) γίνεται ακόμη εξυπνότερο: απλά του υπαγορεύεις το μήνυμα σου, του λες σε ποιον θέλεις να το στείλεις και τα κάνει όλα για σένα!
Του μιλάς. Καταλαβαίνει. Γράφει μήνυμα.
Ακόμη γράφεις τα μηνύματα σου; Με το Talk&SMS ξεχνάς τη χρονοβόρα πληκτρολόγηση. Απλά πατάς το κουμπί Talk&SMS, λες το όνομα της επαφής και υπαγορεύεις το μήνυμα στο κινητό σου. Το κείμενο γράφεται αυτόματα. Δεν χρειάζεται πια να πληκτρολογείς μηνύματα στο κινητό σου. Μπορείς απλά να του τα πεις και τα γράφει εκείνο για σένα. Μια καινούρια εποχή επικοινωνίας έχει αρχίσει… και συνεχώς εξελίσσεται!.
Του μιλάς. Καταλαβαίνει. Τηλεφωνεί!
Ακόμη ψάχνεις τον κατάλογο σου για να τηλεφωνήσεις; Με το Talk&Call άλλαξε ο τρόπος που τηλεφωνείς και σου έλυσε τα χέρια. Απλώς λες το όνομα του ατόμου το οποίο θέλεις να καλέσεις και το MLS iQTalk Crystal κάνει το τηλεφώνημα για σένα, όπως και αν έχεις περάσει την επαφή σου.
Του μιλάς. Καταλαβαίνει. Σε οδηγεί.
Ακόμη ψάχνεις πως θα φτάσεις στον προορισμό σου; Το Talk&Drive ο πλοηγός της MLS που έχει ήδη κατακτήσει την ελληνική αγορά, υπάρχει και στο MLS iQTalk Crystal. Απλά του λες που θέλεις να πας και το νέο σου τηλέφωνο σε καθοδηγεί.Γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια!.
2 SIM σε μία συσκευή!
Τώρα το MLS iQTalk crystal και με Dual Sim που σας επιτρέπει τη χρήση 2 καρτών sim σε μία μόνο συσκευή! Ξεχάστε το καθημερινό βάρος των 2 συσκευών στις τσάντες και στις τσέπες σας καθώς τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε τις μοναδικές λειτουργίες του MLS iQTalk Crystal σε μία μόνο συσκευή!

Διαστάσεις (mm):114 x 61,5 x 11
Βάρος (γραμ.):110
Χρόνος Ομιλίας:
Xρόνος Αναμονής:
Οθόνη:3,5'', LCD, αφής, 262k χρώματα, 320 x 480 pixels
Κάρτα Μνήμης:microSD 4GB (δέχεται έως 32GB), 512 MB RAM
Mobile Internet:GPRS
Ασύρματη επικοινωνία:Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth
Camera:5 megapixels
Java:Οχι
GPRS:Ναί
GPS:Ναί
Υποστήριξη Ραδιοφώνου:Ναί
Ενσωματωμένοι Αισθητήρες:
Λειτουργικό Σϋστημα:ANDROID V2.3 GINGERBREAD
Κεντρικός Επεξεργαστής:1 GHz
Εξτρα :Dual-Sim, 3G, GSM 900/1800/1900, Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth, Εγγραφή φωνής, Ειδοποίηση με δόνηση, Αυτόματη επανάκληση, Ραδιόφωνο, MP3 Player, GPS, Οπίσθια: 5MP. Εμπρόσθια: VGA, Εγγραφή βίντεο, XviD, MP4, H.264, H.263, WMV, BMP, GIF, JPEG, PNG, TIFF, MP3, eAAC+, WAV, WMA (Beats Audio), Μπαταρία: Li-Po 1500 mAh, ANDROID 2.3.7.

2 χρόνια εγγύηση