Το CosmosSport.gr είναι το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα αθλητικών ειδών στην Ελλάδα

Η εταιρεία Cosmos sport

Η ΚΟΣΜΟΣ ΣΠΟΡ ΑΕ ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το Σεπτέμβριο του 1991 με τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος πώλησης αθλητικών ειδών - Cosmos Sport- στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ σήμερα αριθμεί 18 καταστήματα.
Με την είσοδο της στον χώρο ήρθε να καλύψει το κενό που υπήρχε στην τοπική αγορά δημιουργώντας μια οργανωμένη αλυσίδα καταστημάτων όπου κάθε καταναλωτής μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σε αθλητικά είδη.
 
Το Σεπτέμβριο του 2000 ξεκίνησε τη δημιουργία μιας νέας αλυσίδας πολυκαταστημάτων -υπό την εμπορική ονομασία Intermax Stores- όπου ο καταναλωτής μπορεί να βρει όλες τις επώνυμες μάρκες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.Τον Ιούνιο του 2006, εγκαινιάστηκε και 2ο κατάστημα Intermax Stores στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού.
Από το 2005 έως το 2007 η εταιρία δημιούργησε νέα καταστήματα σε περιοχές όπως ο Άγιος Νικόλαος, η Ιεράπετρα και τα Χανιά. Επίσης, προχώρησε σε ριζική ανακαίνιση των καταστημάτων της ώστε όλα να ενταχθούν σε ένα συγκεκριμένο εταιρικό προφίλ.
Σταθμός στην πορεία της εταιρίας είναι η δημιουργία καταστήματος στην Αθήνα (Πεζόδρομος Περιστερίου), το Μάρτιο του 2008.
Τα τελευταία χρόνια η εταιρία προχώρησε στη δημιουργία καταστήματος Cosmos Sport και στη Σητεία, ενώ εξασφάλισε την αποκλειστική συνεργασία και το master franchise για τα σήματα Lee και Bodytalk στην Κρήτη με την ταυτόχρονη δημιουργία σχετικών καταστημάτων στο Ηράκλειο.
Η ΚΟΣΜΟΣ ΣΠΟΡ ΑΕ εγκαινίασε το πρώτο franchise adidas store σε συνεργασία με την Adidas Hellas στο Ηράκλειο τον Απρίλη του 2012 και τον προσεχή Φεβρουάριο του 2013 θα ανοίξει το 2ο franchise adidas store στα Χανιά.
Ήδη η ΚΟΣΜΟΣ ΣΠΟΡ είναι η πρώτη εταιρία λιανικής αθλητικών ειδών στην περιφέρεια Κρήτης και μια από τις τρεις μεγαλύτερες στη χώρα.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ