E- shop Mini-raxevsky.com


Mini-raxevsky.com


Δημιουργώντας μόδα από το 1989, η Mini Raxevsky αντιπροσωπεύει μία από τις ηγέτιδες εταιρίες παιδικής ένδυσης παγκοσμίως. Με τις διαφοροποιημένες συλλογές Infant, Baby και Junior αλλά και με την ιδιαίτερη σειρά Βάπτισης, ικανοποιεί απόλυτα τις επιθυμίες των απαιτητικών μικρών πελατών της από τη στιγμή της γέννησης έως και 14 ετών.

Η επιτυχία ήρθε με την ίδρυση του Brand στην Ελλάδα και αυξάνεται διαχρονικά με την πιστή δέσμευση στην άριστη ποιότητα, τα πρωτότυπα σχέδια, το συνδυασμό styling & άνεσης και τις ανταγωνιστικές τιμές. Τα τελευταία 10 χρόνια, οι συλλογές Mini Raxevsky διατίθενται ολοκληρωμένες μέσα από την αλυσίδα λιανικής Mini Raxevsky με boutique που εγγυούνται εξυπηρέτηση, άριστη πελατειακή σχέση και ενημέρωση στις τελευταίες τάσεις της μόδας χαρίζοντας happy shopping και μοναδικά προνόμια.

Για τη φετινή Collection Άνοιξη – Καλοκαίρι 2013, αντλεί έμπνευση από το Ελληνικό καλοκαίρι.
Οι αμπιγιέ εμφανίσεις των μικρών, πρωταγωνιστούν στην πολυποίκιλη συλλογή της Mini Raxevsky! Λευκά δαντελένια φορέματα και εκρού φίνες δημιουργίες, συνδυάζονται με μεταξένιες σατέν κορδέλες και ασορτί αξεσουάρ για τα μαλλιά, μεταμορφώνοντας τις μικρές πριγκίπισσες σε αιθέριες παρανύμφους. Για όσους προτιμούν τα εμπριμέ υφάσματα και τα έντονα χρώματα, μία σειρά πρόκληση είναι έτοιμη από φλοράλ φορέματα με έντονα prints που θα αναδείξουν το girly-chic look! Τα αγοράκια φέτος συνδυάζουν κλασσικές αλλά και ροκ εμφανίσεις με πολύχρωμα πουκάμισα, άνετες βερμούδες και ανθεκτικά t-shirt.


                              ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
 
Για τα νεογέννητα αγγελούδια, που τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα, οι σχεδιάστριές δημιούργησαν με στοργή μία συλλογή ανάλογη των απαιτήσεων του κάθε γονέα, καθώς -ως μαμάδες και εκείνες- επιλέγουν υψηλής ποιότητας υφάσματα, απαλά και φιλικά προς τη βρεφική επιδερμίδα.

Στην πιο σημαντική ημέρα του μωρού σας, τη βάπτισή του, η Mini Raxevsky σας προσφέρει την πιο εκλεπτυσμένη και κομψή συλλογή από βαπτιστικά σύνολα που θα μετατρέψουν τα μικρά αγγελούδια σε πρίγκιπες και μικρές νεράιδες. 


Vrisko.gr - τοπική προβολή για Μ.Μ. επιχειρήσεις & επαγγελματίες Κάντε κλικ εδώ