ΠΡΟΣΦΟΡΑ SMARTPHONE SAMSUNG I9205 GALAXY MEGA 6.3 LTE 4G BLACK



Το ολοκαίνουριο Samsung GALAXY Mega είναι πολλά περισσότερα από ένα κινητό τηλέφωνο.
Νέα έννοια στη φορητότητα
Η μεγαλοπρεπέστατη ευρεία οθόνη προβάλλει με τον πιο αψεγάδιαστο τρόπο το οπτικό περιεχόμενο σας, ενώ παράλληλα έχει ορθολογικό μέγεθος για να μπορείτε να παίρνετε μαζί σας το κινητό όπου κι αν πάτε. Απολαύστε όλες τις δυνατότητες κλήσης που δεν θα είχατε κανονικά σε ένα tablet, και παράλληλα επωφεληθείτε από μια πλειάδα νέων χαρακτηριστικών, όπως το βολικό Samsung GALAXY Mega, με το οποίο μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την παραγωγικότητα σας μέσω της μεγαλύτερης οθόνης.
Το Samsung GALAXY Mega εκμεταλλεύεται πλήρως όλα τα πλεονεκτήματα που παρέχει η μεγάλη οθόνη
Δώστε τροφή στα μάτια σας με αυτήν τη νέα οθόνη mega διαστάσεων! Αυτό το κινητό αποτελεί το τέλειο μέσο για να βλέπετε φωτογραφίες και βίντεο, ενώ έχει ιδανικές διαστάσεις για να μπορείτε να το παίρνετε παντού μαζί σας, καθώς και να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις. Το Samsung GALAXY Mega εκμεταλλεύεται πλήρως όλα τα πλεονεκτήματα που παρέχει η μεγάλη οθόνη, με διχοτόμηση προβολής και πολλαπλά παράθυρα - ειδικά όταν πραγματοποιείτε περισσότερες από μία εργασίες με το Dual View. Με το Samsung GALAXY Mega θα έχετε πολλά περισσότερα από όσα έχει να προσφέρει ένα κινητό!
Διασκεδαστικό, έξυπνο και βολικό
Με έξυπνες λειτουργίες και υπηρεσίες, αυτό το κινητό θα σας είναι χρήσιμο σε όλες τις περιπτώσεις. Ταξιδεύετε σε έναν καινούργιο μέρος; Λάβετε προτάσεις για εστιατόρια και αξιοθέατα με γεωγραφικές συντεταγμένες. Το κινητό διαθέτει, επίσης, διάφορες λειτουργίες κάμερας για να διασκεδάζετε με την καρδιά σας όταν βγάζετε φωτογραφίες. Επιπλέον, το Samsung GALAXY Mega προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες, όπως μετάφραση, για να μπορείτε να επικοινωνείτε όπου και να πάτε χωρίς να σας περιορίζει το πρόβλημα της γλώσσας, ή φωνητικές εντολές για να το χρησιμοποιείτε ενόσω οδηγείτε. Έξυπνες λύσεις για τη ζωή σας με το κινητό!
Περισσότεροι τρόποι σύνδεσης και ανταλλαγής περιεχομένου
Σε έναν κόσμο όπου όλοι σήμερα συνδέονται μεταξύ τους, εσείς μη μένετε απ' έξω. Το Samsung GALAXY Mega της Samsung φροντίζει να μη χάνετε την επαφή με τους φίλους σας, τις ομάδες που σας ενδιαφέρουν και οτιδήποτε άλλο σας αφορά. Είναι εκεί για εσάς είτε ανταλλάσσετε περιεχόμενα με τους φίλους σας μέσω Wi-Fi, είτε κοιτάτε να δείτε τι παίζει η τηλεόραση (Samsung WatchON), είτε συνομιλείτε στο ChatON. Με αυτό το κινητό η εμβέλεια των δυνατοτήτων σας φτάνει πιο μακριά από ποτέ!