Προσφορά Tablet Asus Fonepad ME371MG - 3G

Ανακαλύψτε έναν καινούργιο κόσμο επικοινωνίας και ψυχαγωγίας με το Asus Fonepad ME371MG! Το Fonepad της Asus ενσωματώνει λειτουργίες τηλεφώνου μέσω 3G σύνδεσης και σας επιτρέπει να λαμβάνετε και να πραγματοποιείτε κλήσεις όπου και να βρίσκεστε. Παράλληλα, προσφέρει όλες τις δυνατότητες και τις λειτουργίες ενός Android tablet, με επεξεργαστή Intel Atom Z2420 1.2 GHz, μνήμη RAM 1 GHz και χωρητικότητα 16 GB. Επίσης, ενσωματώνει μία θύρα micro USB και memory slot για κάρτες μνήμης micro SD, επιτρέποντάς σας να επεκτείνετε τη μνήμη της συσκεύης σας έως και 32 GB. Απολαύστε τις απεριόριστες δυνατότηες με το πλήρως φορητό Asus Fonepad ME371MG!

Δειτε την τιμή του πατήστε εδώ 

Λειτουργικό Σύστημα: Android

To Asus Fonepad ME371MG ενσωματώνει την έκδοση Android 4.1 Jelly Bean που προσδίδει απόλυτη ελευθερία κινήσεων για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητες του αγαπημένου σας tablet. Οι πολλές επιλογές στο τομέα των ρυθμίσεων, καθώς και το πληρέστατο Google Play, θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον, αμέσως μόλις δοκιμάσετε ένα Android Tablet.

Οθόνη - Φορητότητα: 7"

Τα tablets εώς 7 ίντσες δημιουργήθηκαν για τους χρήστες που απαιτούν απόλυτη φορητότητα, αλλά ταυτόχρονα την αιχμή της τεχνολογίας από τη συσκευή τους. Είναι ιδανικά για κύρια χρήση εκτός σπιτιού ή γραφείου, καθώς το μέγεθος και το βάρος τους σας επιτρέπουν να τα μεταφέρετε εύκολα στη τσάντα ή ακόμα και στη τσέπη σας!

Επεξεργαστής: 1.2 Ghz

Επιδόσεις στο Maximum χάρη στον επεξεργαστή Intel Atom Z2420 1.2 GHz! Τα γραφικά στα παιχνίδια ανεβαίνουν σε άλλο επίπεδο, ο χρόνος απόκρισης της συσκευής εκμηδενίζεται και, πλέον, σε επίπεδο επιδόσεων δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον προσωπικό σας υπολογιστή!

Αποθηκευτικός Χώρος: 16 GB

Η ενσωματωμένη μνήμη των 16 GB επαρκεί για να αποθηκεύσετε πλήθος αρχείων multimedia και εφαρμογών. Εάν όμως περιορίζεστε, έχετε τη δυνατότητα να επεκτείνετε την μνήμη του tablet σας με μια κάρτα μνήμης microSD μέγιστης χωρητικότητας 32 GB

Συνδεσιμότητα: 3G - Wi-Fi - Bluetooth

Το wireless fidelity, ή κατά κόρον Wifi, έχει πλέον ενσωματωθεί σε όλα τα tablets. Συνδέοντας τη συσκευή σας σε κάποιο hotspot, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Internet, να κατεβάσετε εφαρμογές, να συνομιλήσετε μέσω Skype, ή να στείλετε μέσω mail τα αγαπημένα σας αρχεία!
Τα μοντέλα που ενσωματώνουν 3G δέκτη, σαφώς και ενσωματώνουν και Wifi. Ωστόσο πλεονεκτούν έναντι των Wifi Tablets, καθώς μπορείτε να είστε μονίμως online, όπου κι αν βρίσκεστε. Επίσης, το Asus Fonepad ME371MG διαθέτει και τεχνολογία Bluetooth 3.0 για την ασύρματη επικοινωνία και ανταλλαγή αρχείων με άλλες συσκευές.