Η εταιρεία Ν.Ι. ΜΙΝΟΓΛΟΥ Α.Ε. από το 1957 δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διακίνηση υποδημάτων σε όλη την Ελλάδα

Η εταιρεία Ν.Ι. ΜΙΝΟΓΛΟΥ Α.Ε. από το 1957 δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διακίνηση υποδημάτων σε όλη την Ελλάδα, επιδεικνύοντας εντυπωσιακή αναπτυξιακή πορεία κατακτώντας ηγετική θέση στον κλάδο της. Αξιοσημείωτη είναι η επέκταση της δραστηριότητάς της στο διαδίκτυο αποτελώντας το μεγαλύτερο ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα υποδημάτων. 

Από το 2000 η εταιρεία λειτουργεί στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στα Οινόφυτα Βοιωτίας, σε χώρο 10.000 τ.μ. Με πωλήσεις που φτάνουν τα 1.000.000 ζεύγη το χρόνο, το όραμα του ιδρυτή έχει ήδη περάσει στην τρίτη γενιά. 

Βασιζόμενοι στις αξίες που μας καθιέρωσαν στην Ελληνική Αγορά περισσότερο από 50 χρόνια, στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε την ικανοποίηση και εξυπηρέτηση των πελατών μας. Ο σχεδιασμός κάθε συλλογής αποτελεί ένα fashion statement συμβάλλοντας στη δημιουργία μόδας. 

Οι στρατηγικές παράμετροι που μας διαφοροποιούν είναι οι:
- Άριστη σχέση ποιότητας-τιμής 
- Ποιότητα στην εξυπηρέτηση
- Καινοτομία

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε όλη την γκάμα των σχεδίων μας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και με όλους τους τρόπους πληρωμής: αντικαταβολή, πιστωτική κάρτα και PayPal, με δωρεάν αποστολή και επιστροφή σε όλη την Ελλάδα.