Το Kariera.gr είναι το ηγετικό on-line recruitment site στην Ελλάδα

Το Kariera.gr ξεκίνησε την λειτουργία του το 1997 και είναι το ηγετικό on-line recruitment site στην Ελλάδα. Η εταιρία Καριέρα ΑΕ ιδρύθηκε το 1997 με στόχο την κάλυψη των κενών στην ενημέρωση σχετικά με την αγορά εργασίας και την υποστήριξη των νέων που αναζητούν εργασία. Μέσα στα χρόνια που ακολούθησαν η εταιρία έθεσε τη βάση για τη μετεξέλιξή της σε έναν οργανισμό ευέλικτο και γρήγορα αναπτυσσόμενο, σχεδιάζοντας διαρκώς νέα προϊόντα και υπηρεσίες καριέρας, που ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες ανάγκες του δυναμικού χώρου της αγοράς εργασίας και δημιουργώντας στρατηγικές συνεργασίες. 

Το kariera.gr προσφέρει σε εταιρίες που αναζητούν προσωπικό την δυνατότητα να δημοσιεύσουν την αγγελία τους εύκολα και γρήγορα σε ανταγωνιστικό κόστος από 160 ευρώ. Οι υπηρεσίες που παρέχει το site σε οργανισμούς πέρα από τις αγγελίες εργασίας είναι η αναζήτηση βιογραφικών σε βάση δεδομένων με λέξεις κλειδιά, η προβολή εκπαιδευτικών οργανισμών στον κλάδο Εκπαίδευση, η ετήσια εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας Αθήνας» που φιλοξενεί 10.000 άτομα, η ετήσια έκδοση Οδηγός Καριέρας, υπηρεσίες προβολής εταιριών και των αναγκών τους για προσωπικό σε ευρύ κοινό υποψηφίων, στοχευμένα direct emails, corporate video και job branding, social media καμπάνιες για ενίσχυση της εικόνας των εργοδοτών, banner campaigns, σεμινάρια κ.α. 

Από το 2008 όλοι οι πελάτες υποστηρίζονται από ένα σύγχρονο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, για ανάρτηση αγγελιών και επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος, που έχει βραβευτεί ως ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης.