ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ


ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: Μάθετε τα μυστικά στην πώληση των ακινήτων και κερδίστε αποκλειστικά με την MESITRON REAL ESTATE.

MESITRON REAL ESTATE

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΗΜΙΟΥ                    

Σύμβουλος Ακινήτων

Η επιστολή θα σας ενημερώνει για την αγορά των ακινήτων και των κτηματομεσιτικών συναλλαγών. Σίγουρα στο κοντινό μέλλον οι πληροφορίες  αυτές θα σας φανούν χρήσιμες.


ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: Μάθετε τα μυστικά στην πώληση τωνακινήτων και κερδίστε αποκλειστικά με την MESITRON REAL ESTATE.


Περιεχόμενα: Πρακτικές Συμβουλές, Επίσημα ΈγγραφαΩς ιδιοκτήτης μίας κατοικίας προς πώληση μπορείτε να αναβαθμίσετε την αξία του ακινήτου σας."Μην επιτρέψετε μικράπροβληματάκια ναυποβαθμίσουν την αξίατου ακινήτου σας."

Μπορείτε εάν θέλετε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες της MESITRON ®.1.    Βάψτε το σπίτι σας. Ένα φρεσκοβαμμένο σπίτι τη στιγμή που ο υποψήφιος αγοραστής το παρατηρεί δίνει την αίσθηση ότι ο ιδιοκτήτης του το συντηρούσε τακτικά και άρα βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Σε ένα κενό από έπιπλα σπίτι τα καλύτερα χρώματα είναι τα ανοικτά γιατί δίνουν την αίσθηση μεγαλύτερων χώρων

2.    Επενδύστε λίγο χρόνο στην προσεγμένη καθαριότητα. Η καλή κατάσταση του σπιτιού συνήθως αντανακλάται στην κουζίνα, στο καθημερινό και στην τουαλέτα του. Αν υπάρχουν σπασμένα πρεβάζια ή αν η μπόγια έχει αρχίσει να ξεβάφει κάντε του μια βασική συντήρηση. Οι υποψήφιοι αγοραστές θα ήταν καλύτερα να δουν πόσο όμορφο είναι πραγματικά το σπίτι σας παρά πόσο όμορφο θα έδειχνε με λίγη δουλειά.


3.    Ελέγξτε τον φωτισμό. Πολλοί αγοραστές ελέγχουν τις κατοικίες που σκοπεύουν να αγοράσουν κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες μετά την εργασία τους όταν ο φυσικός φωτισμός είναι περιορισμένος. Ελέγξτε λοιπόν όλες τις λάμπες στα δωμάτια να μην είναι καμένες, γιατί έτσι αφήνουμε τον αγοραστή στο σκοτάδι. Εάν είναι ημέρα τότε τραβήξτε όλες τις κουρτίνες και γεμίστε με φως τα δωμάτια. Ένα καλό σπίτι δεν πρέπει να έχει τίποτα να κρύψει.

4.    Τακτοποιήστε τους αποθηκευτικούς σας χώρους. Μην ξεχνάτε πως ένας υποψήφιος αγοραστής δεν ψάχνει σε ένα σπίτι μόνο για άνετους χώρους καθημερινής χρήσης αλλά και για μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους. Αν το σπίτι έχει υπόγειο, σοφίτα ή πατάρι σιγουρευτείτε οι χώροι αυτοί να είναι καθαροί, τακτοποιημένοι και κενοί από άχρηστα αντικείμενα για να φαίνεται το πραγματικό τους μέγεθος.

5.    Προσλάβετε έναν αποκλειστικό επαγγελματία κτηματομεσίτη να σας εκπροσωπεί. Το ακίνητο είναι από τα ακριβότερα προϊόντα στην αγορά και χρειάζονται ειδικοί χειρισμοί και μέθοδοι για την πώλησή του. Εσείς πόσα ακίνητα έχετε πουλήσει στο παρελθόν από μόνος σας; Πόσο καιρό σας πήρε; Πουλήθηκε όσο πραγματικά άξιζε; Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο να πουλήσουν το ακίνητο τους σχετικά γρήγορα, στην σωστή τιμή και δίχως προβλήματα. Όταν το ακίνητο διακινείτε από διάφορους κτηματομεσίτες και ταυτόχρονα από τον ιδιοκτήτη η διαδικασία της πώλησης μετατρέπετε σε "υπαίθρια λαϊκή αγορά" και το ακίνητο σας αρχίζει να χάνει την αξία του.  Σας συμβουλεύουμε να κάνετε έρευνα αγοράς και να επιλέξετε έναν επαγγελματία κτηματομεσίτη για να σας εκπροσωπεί αποκλειστικά και αποτελεσματικά στην πώληση του ακινήτου σας.

Απαραίτητα επίσημα έγγραφα του Πωλητή κατά την πώληση του ακινήτου του1.    Δύο φωτοτυπίες της ταυτότητος2.    Φωτοτυπία εκκαθαριστικού εφορίας3.    Τίτλο κυριότητος του ακινήτου (Συμβόλαιο ιδιοκτησίας)4.    Άδεια οικοδομής5.    Τοπογραφικό του ακινήτου με υπεύθυνη δήλωση του Ν.651/77 από μηχανικό ή τοπογράφο ή και θεωρημένη κάτοψη αν η αγορά γίνεται με δάνειο6.    Υπεύθυνη δήλωση Ν.2238/94 θεωρημένη από την ΔΟΥ ή πιστοποιητικό αν το ακίνητο είναι μισθωμένο7.    Υπεύθυνη δήλωση Ν.2459/97 θεωρημένη από την ΔΟΥ8.    Φορολογική ενημερότητα9.    Τέλος Ακίνητης Περιουσίας (Τ.Α.Π.) από τον Δήμο ή την Κοινότητα που ανήκει το ακίνητο (με λογαριασμό ΔΕΗ και συμβόλαιο)10.    Μισθωτήριο συμβόλαιο αν το ακίνητο είναι νοικιασμένο11.    Όταν το ακίνητο προέρχεται από γονική παροχή, δωρεά ή κληρονομιά, πιστοποιητικό από την αρμόδια ΔΟΥ ότι το ακίνητο δεν οφείλει φόρο12.    Ασφαλιστική ενημερότητα όταν ο πωλητής ασκεί εμπορική ιδιότητα


Με τιμή,


MESITRON REAL ESTATEΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΗΜΙΟΥ                    Σύμβουλος Ακινήτων 

Πηγή www.mesitron.gr