On Line βιβλιοπωλείο Selectedbooks.gr

Το On Line βιβλιοπωλείο Selectedbooks.gr ιδρύθηκε το 2011. Με στόχο την αγάπη μας για το καλό βιβλίο αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτό το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ τίτλους βιβλίων με στόχο μας να γίνουμε σημείο αναφοράς για το καλό, ποιοτικό βιβλίο. 

Στην Ιστοσελίδα του Selectedbooks.gr έχουν βρει στέγη χιλιάδες τίτλοι ελληνικών και μεταφρασμένων βιβλίων, ξενόγλωσσοι τίτλοι, βιβλία για παιδιά, λευκώματα, βιβλία τέχνης, λεξικά, ταξιδιωτικά βιβλία και χάρτες, βιβλία οικονομίας καθώς και εξειδικευμένα βιβλία όλων των επιστημών. 

Σε ειδικό τομέα φιλοξενούνται σχολικά και φροντιστηριακά βιβλία, όπου ένα εξειδικευμένο προσωπικό σας βοηθά στις επιλογές σας, ενώ σύντομα η Ιστοσελίδα θα λειτουργεί και ως international bookstore με ειδικευμένο προσωπικό για ξενόγλωσσους τίτλους βιβλίων. 

Το Selectedbooks.gr προσφέρει στους φίλους του την δυνατότητα να ενημερωθούν για όλες τις νέες κυκλοφορίες αλλά ταυτόχρονα να διαβάσουν και να μοιραστούν κριτικές άλλων αναγνωστών καθώς και δικές μας. Βοηθείστε μας και εσείς σε αυτή μας την προσπάθεια γράφοντας μας την κριτική σας για βιβλία που έχετε διαβάσει και σας άρεσαν ή ... δεν σας άρεσαν έτσι ώστε να βελτιώνουμε διαρκώς το site μας και να έχουμε πραγματικά βιβλία... ΜΟΝΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ!!!!!



Επισκεφθείτε την σελίδα κάντε κλίκ εδώ