Η Domino's Pizza είναι η Νο 1 αλυσίδα διανομής πίτσας στον κόσμο με περισσότερα από 9.500 καταστήματα σε 68 χώρες

H Domino’s Pizza International ιδρύθηκε το 1960 στο Ann Arbor, Michigan των Η.ΠΑ.. Σήμερα διαθέτει πάνω από 9.500 καταστήματα σε περισσότερες από 68 χώρες ανά τον κόσμο. Στην Ελλάδα, η Domino’s λειτουργεί από το 1996 από την εταιρεία ΑΝΑΤΡΟΝ Α.Ε. με ιδιόκτητα και franchise καταστήματα.  Μέχρι σήμερα, υπάρχουν πάνω από 50 σημεία πώλησης Domino’s Pizza σε καταστήματα, κινηματογράφους και στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.
Καθόλα τα χρόνια λειτουργίας της Domino’s Pizza στην Ελλάδα, το διαφοροποιό στοιχείο ήταν και είναι το υψηλό επίπεδο ποιότητας του προϊόντος, ξεκινώντας από τις αγνές πρώτες ύλες, το άρτιο service και το γευστικό και σταθερό τελικό προϊόν. Τα φρέσκα λαχανικά, τα υψηλής ποιότητας αλλαντικά, η φρέσκια ζύμη, η γνήσια μοτσαρέλλα χαμηλών λιπαρών και η ελληνική σάλτσα ντομάτας χωρίς ίχνος συντηρητικών είναι μερικά μόνο παραδείγματα που συνθέτουν την αξεπέραστη ποιότητα μιας Domino’s Pizza. 
Τέλος, η τροφοδοσία όλων των καταστημάτων γίνεται από ένα κεντρικό σημείο διανομής με αποτέλεσμα να εξασφαλίζεται ο απόλυτος έλεγχος της ποιότητας και η ομοιογένεια όλων των προϊόντων.  Με αυτό τον τρόπο η Domino’s Pizza μπορεί να εγγυηθεί ότι οποιοδήποτε κατάστημα και εάν επισκεφθεί ένας καταναλωτής θα λάβει ακριβώς το ίδιο προϊόν.
Παραγγείλετε τώρα on line κάντε κλίκ εδώ