Το www.petas.gr είναι το νέο online ταξιδιωτικό γραφείο για όλες τις τουριστικές υπηρεσίες με φθηνά αεροπορικά & ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλο τον κόσμο

Το www.petas.gr είναι το νέο online ταξιδιωτικό γραφείο για όλες τις τουριστικές υπηρεσίες με φθηνά αεροπορικά & ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλο τον κόσμο. Το petas.gr παρέχει τη δυνατότητα συνδυασμένων υπηρεσιών με επιλογή μέσα από μια ευρεία γκάμα ξενοδοχείων παγκοσμίως και ενοικιάσεων αυτοκινήτων με εγγυημένη ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα αγοράς ταξιδιωτικής ασφάλειας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών. 

Η μακρά παρουσία και εμπειρία μας στο χώρο του παραδοσιακού (offline) τουρισμού επιτρέπει στο προσωπικό του petas.gr να καλύπτει με ταχύτητα και επάρκεια τις ανάγκες του χρήστη ανά πάσα στιγμή. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από την έναρξη λειτουργίας μας (Ιούνιος 2011) έχουμε ήδη υψηλό αριθμό πωλήσεων, επισκεψιμότητας & conversion rate. Τα γραφεία μας βρίσκονται επί της Πεντέλης 26, στο Παλαιό Φάληρο και είναι ανοικτά από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 09:00-18:00 & κάθε Σάββατο από τις 10:00-14:00. 

Το petas.gr συνδυάζει την προχωρημένη τεχνολογία και τεχνογνωσία με την εμπειρία του προσωπικού που εξυπηρετεί με αμεσότητα τον χρήστη του online συστήματος. Είναι ένα μοντέρνο και εύκολο στη χρήση site με φρέσκιες προτάσεις για εκδρομές και ταξίδια, με προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια για τους χρήστες. Στόχος μας η ποιότητα στη διαδικτυακή πώληση τουριστικών προϊόντων με εγγυημένα άψογο service στις καλύτερες τιμές. 
Επισκεφθείτε την σελίδα κάντε κλίκ εδώ