Multirama Δίκτυο Καταστημάτων Πληροφορικής προϊόντα πληροφορικής και ψηφιακής τεχνολογίας

Η Multirama Α.Ε.Β.Ε. ιδρύθηκε το 1996 και ήταν το πρώτο εξειδικευμένο Δίκτυο Καταστημάτων Πληροφορικής που παρουσιάστηκε στην Ελληνική αγορά. Η εξέλιξη της εταιρίας συμπορεύτηκε με την ανάπτυξη και τις εξελίξεις στις αγορές της Πληροφορικής και της Υψηλής Τεχνολογίας με στόχο την πλήρη κάλυψη του πελάτη σε προϊόντα πληροφορικής και ψηφιακής τεχνολογίας.

Το 2001 η Multirama δημιούργησε μονάδα παραγωγής Own label προϊόντων: Multirama PC, Built - To - Order PC & Multirama Notebook. Επίσης, ανέπτυξε τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης με δυνατότητα επισκευής προϊόντων και παροχής τεχνικών υπηρεσιών τόσο στα καταστήματά της όσο και στο χώρο των πελατών της.
Περαιτέρω εξέλιξη στην παροχή υπηρεσιών service και αναβάθμισης με την ονομασία Support Plus, που περιλαμβάνουν διάγνωση και αντιμετώπιση ιών, εγκατάσταση antivirus προγραμμάτων και καθαρισμό από ιούς, Υπηρεσία Computer Repair και μία σειρά άλλων υπηρεσιών όπως: Εγκατάσταση Modem, Ρυθμίσεις Internet & E-Mail, Εγκατάσταση Λειτουργικού MS Windows / Προγραμμάτων, Δημιουργία Αντίγραφων Ασφαλείας, Μεταφορά Ηλεκτρονικού Υπολογιστή κλπ. To 2007 λάνσαρε την Ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα με νέο λογότυπο, διεύρυνση δικτύου με νέα καταστήματα άνω των 1000τμ και νέα διαφημιστική καμπάνια με πρεσβευτή το Χρήστο Φερεντίνο. 

Τα καταστήματα multriama είναι πρώτα σε πωλήσεις notebook στην Ελλάδα , κυρίαρχοι στο μαθητικό (35.000 netbooks, 28,5% μερίδιο αγοράς και πρώτοι στο φοιτητικό (5.235 notebooks) με 30% μερίδιο αγοράς. 
Επισκεφθείτε την σελίδα κάντε κλίκ εδώ